Domherre hona / Bullfinch female

Jag beundrar de som tecknar/målar så vackert. Jag har inte den gåvan, men jag gillar att fota och bevarar bilderna på så vis i stället. I dag så finns det ju så många möjligheter man kan göra med hjälp av en dator, så därför fuskar jag lite och gör om mitt foto i datorn till en tecknad bild.

I admire those who draw / painting so beautiful. I have not the gift, but I like to photograph and preserve the images in this way instead. Today there are so many possibilities you can do with the help of a computer, so why cheat a little bit and do for my photo in your computer to a cartoon image.

 

 

Annons

4 tankar om “Domherre hona / Bullfinch female

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.