Fotofeber / Photo fever

Fotofeber / Photo fever

Jag har varit borta på konferens genom mitt arbete i tre hela dagar. Jag har inte haft en möjlighet att fota naturen så som jag  vill . Jag saknar att fotografera och det kliar i mina fingrar…i dag kom jag hem igen. Då blev det första motivet en gul blomma (höstrudbeckia) med spindel (krabbspindel) och blomfluga 🙂

I have been away at the conference through my work for three whole days. I have not had an opportunity to photograph nature as I want. I miss photographing and the itch in my fingers … the day I came home again. When was the first scene, a yellow flower (coneflower) with a spider (thomisidaeand) flower fly 🙂

IMG_2866 (4)

Höstrudbeckia, krabbspindel och blomfluga / Coneflower, thomisidae and hoverfly.

 

 

 

Annons

15 tankar om “Fotofeber / Photo fever

  1. Så fin bild! Kul att du fick 2 ”flugor” i en smäll!! 😀 Jag brukar bli glad om jag lyckats få med en insekt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.